Naujienos
Konkurso metu - prašome balsuoti čia:
Dar nevėlu jas išsaugoti...
Šia proga turime įmonės esamiems ir būsimiems Klientams 3 staigmenas:

Naujienos

2009-07-31

Seagate 7200.11 / ES2 ir Maxtor DM22 taisomi nemokamai

Ši paslauga atliekama tik standartiniams gedimams.

Seagate atstovo Mike Hall pranešimas dėl Seagate Barracuda 7200.11 gedimų:Mes siūlome šio produkto klientams atnaujintą kietojo disko mikro programą.Tam, kad pagreitinti ir pagerinti aptarnavimą, Seagate rekomenduoja elektroniniu paštu išsiųsti šiuos kaupiklio duomenis: disko modelio numeris, serijinis numeris ir esanti mikroprogramos versija (f/w). Pasak atstovo, Seagate žada operatyviai reaguoti į klientų užklausas ir patvirtina , kad ši problema nėra duomenų praradimo priežastis. Nes duomenys vis dar randasi kietajame diske. Jeigu f/w atnaujinimas nepadeda prieiti prie duomenų , Seagate siūlo nemokamą duomenų atkūrimo paslaugą šiems kaupikliams.Informacijos šaltinis: http://techreport.com/discussions.x/16246  Tai nėra kol kas patvirtinta informacija, bet...

Atsižvelgiant į pasikeitusią situaciją su šiais diskais UAB "Mano duomenys" siūlo šių diskų standartinių gedimų taisymo paslaugas NEMOKAMAI:

0.lba (standartinis gedimas ) - Nemokamai.*
užblokuoto disko (busy LED: 000000CC) - Nemokamai.*

Atlikus diagnostiką nustatomas gedimas. (Gedimą nustato UAB "Mano duomenys" servisas)

Jeigu gedimas bus nustatytas "standartinis" (vienas iš dviejų), tada bus padaryta pilna kietojo disko kopija (1:1) į kliento pateiktą diską. Kaina 96 Lt./vnt.

* Ši paslauga teikiama tik standartiniams gedimams, su nestandartiniais gedimais ir papildomais sugadinimais kietieji diskai bus atstatomi pagal kainą, kuri nustatyta šiam gedimui mūsų įkainiuose !

©2009 Mano duomenys. Visos teisės saugomos.