Naujienos
Konkurso metu - prašome balsuoti čia:
Dar nevėlu jas išsaugoti...
Šia proga turime įmonės esamiems ir būsimiems Klientams 3 staigmenas:

Klientų padėkos

2008-12-10

Duomenų atkūrimo užsakovas: Barto Markevičiaus Firma

Kietasis diskas: Seagate ST960822A. Kliento laikmena buvo su slaptažodžiu.2008-12-11 d. duomenys buvo sėkmingai atkurti ir pateikti užsakovui.

Iš kliento laiško:
Jei konkrečiau, istorija tokia: susigadinus disko informacijai, kurioje saugomas slaptažodis (gedimo apibūdinamas-prašo slaptažodžio, kurį reikia nuimti, slaptažodis žinomas).

1. buvo bandyta savarankiškai atstatyti duomenis , bet, deja, nepavyko 2006-10
2. buvo kreiptasi į „IBM Lietuva", kur specialistai nieko padaryti negalėjo (atiduotas diskas) 2006-11
3. buvo kreiptasi į gamintoją „Seagate", tačiau ir vėl nesėkmingai (emailu pasiūlyti pakeitimai nepadėjo) 2007-01.
4. buvo atiduota į UAB „Matrix" (prie centrum),ir vėl tas pats atsakymas-„niekuo negalime padėti" (atiduotas diskas).
5. buvo kreiptasi į UAB "Abakas" , deja, ir vėl norimo atsakymo nesulaukėme (kreiptasi telefonu, atsakymas-slaptažodžių neatstatinėja).
6. diskas buvo saugiai padėtas iki 2008-12-02.
7. buvo bandyta toliau savarankiškai domėtis kas gali pagelbėti ir 2008-02-05 buvo rasta informacija apie įmonę Lietuvoje, turinčia tam tikra įrangą ir atliekančia duomenų atstatymo darbus.
8. Su didele šypsena :) (2008-12-10) :) diskas buvo atiduotas į UAB „Mano duomenys", galvojom dar vieni „ereliai" - atstatys :) ir dar už juokingai mažą kainą ....... :) :)
Sekančią dieną buvo labai įdomu pačiam pasiteirauti kaip sekasi (tačiau iš pat ryto sulaukiau pats skambučio), ir didžiulei mano nuostabai visgi „ereliai" labai operatyviai atstatė duomenis, pasakė kas ir kaip.

P.S.

Taigi, labai didelis ačiū, tikrai nepatikėjau, kad dar kas nors mano duomenis atstatys, kadangi IT dirbu daugiau, kaip 14 metų, su duomenų netektim ir su duomenų atstatymu tikrai yra tekę susidurti ne kartą , todėl supratimą tikrai turėjau, kas ir kaip, bet kad UAB „Mano duomenys" atstatys tikrai netikėjau..... AČIŪ dar kartą. Kalėdos-stebūklų metas.



©2009 Mano duomenys. Visos teisės saugomos.